25e Nederlandse boek van Andrew

Het 25e in het Nederlands vertaalde boek van Andrew Wommack , is deze week afgeleverd: “Uitmuntendheid”. In dit boek geeft Andrew Wommack weer hoe je met een uitmuntende geest invloed hebt op je omgeving.; op het werk, in relaties en je houding in het algemeen. Het hebben van een uitmuntende geest kan uiteindelijk leiden tot promotie. (Overigens, het woord ‘geest’ hier moet niet verward worden met het deel van de driedeling  – geest, ziel en lichaam – waaruit een mens bestaat; in dit boek betreft het een uitmuntende attitude.)

Andrew begint het boek met de volgende vragen: Hoe komt het dat sommige werknemers worden gepromoveerd en anderen niet? Waarom bevoordeelt een baas bepaalde werknemers? Bestaat er een ‘magische formule’ voor promotie? Kan promotie worden gegarandeerd? En daarop is zijn antwoord: ‘Ik geloof dat het kan.’

Als je eerlijk bent, geef je toe dat je in het leven gepromoveerd wilt worden. Je wilt de voordelen van succes, invloed en welvaart, en daar is niets mis mee. Dat is wat God ook voor jou wil! Promotie komt zelfs van God, en hoewel het gelinkt is aan wat Gods plan is met iedere persoon afzonderlijk, is het beschikbaar voor elke wedergeboren gelovige!

Maar hoewel promotie van God komt, is het niet God Die bepaalt of je gepromoveerd wordt of niet. Dat ben jij. Jij kiest ervoor om gepromoveerd te worden, door ervoor te kiezen een uitmuntende geest te ontwikkelen, en in dit boek zal Andrew je laten zien hoe je dat doet.

Aan de hand van voorbeelden uit het leven van Daniël en zijn vrienden, en uit zijn eigen leven, schetst Andrew de belangrijkste kenmerken van uitmuntendheid, waaronder: identiteit in Christus, ware nederigheid, volledige gehoorzaamheid, volharding en een compromisloos standpunt over Gods Woord. Andrew legt daarentegen ook de gevaren uit van morele relativering en het gevaar van het behagen van mensen, en hoe deze kenmerken gelovigen vaak verlagen naar een leven van middelmatigheid en onmacht. Persoonlijk talent, schoonheid, onderwijs en intelligentie zorgen ook niet voor promotie; een toegewijde relatie met God is de sleutel.

Het maakt niet uit hoeveel geld je verdient of waar je woont; het maakt niet uit welke connecties je hebt of wat de kleur van je huid is; het is een uitmuntende geest die de ware bepalende factor voor je promotie zal zijn. Laat het boek van Andrew je aanmoedigen om uitmuntendheid na te streven.

Dit boek is echt een aanrader als je verandering wilt zien in je persoonlijke leven. Kijk eens eerlijk naar jezelf en ga na hoe uitmuntend je houding is. Door de vele voorbeelden wordt het je makkelijk gemaakt om de principes  te gaan toepassen in je eigen leven, zodat je na verloop van tijd verandering zult gaan zien.

Bestel hem nu in de webshop. We wensen je veel lees plezier en succes met de toepassing ervan.

In november 2019 had Andrew Wommack ook een GospelTruth serie over het boek. Kijk hem HIER terug!

 

 

0 reacties

Contactgegevens

Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden
T. (0)35 533 88 75
E. vraag.nl@awmcharis.com

 Charis Bible College

  • IBAN: NL33 ABNA 05443 85306    (School en lesmateriaal)   
  • Bic NR: ABNANL2A   
  • KVK nr. 34384289   
  • NL822120100.B.01

Andrew Wommack Ministries (ANBI geregistreerd)

  • IBAN: NL83 RABO 0114176485        (giften en webshop) 
  • Bic NR: RABONL2U 
  • KVK nr. 37137450
  • NL818760552.B.01

Verstuur een bericht

13 + 12 =