+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

23 april 2022 l Hongarije

25 apr 2022 | Hongarije | 2 reacties

Vandaag is onze laatste dag van onze missietrip. Vanmorgen na de dagopening van Elaine hebben we geëvalueerd hoe we deze dagen ervaren hebben. Mooi om te horen hoe we dat ieder op onze eigen manier beleefd hebben.

Om 10.30 moesten we uit het appartement zijn. Gisteren kregen we te horen dat onze vlucht geannuleerd was vanwege de staking bij de KLM. Gelukkig had Ada een bekende die er voor kon zorgen dat we toch diezelfde dag kon vertrekken. Dat was wel 3 uur later, maar fijn dat we toch weg konden. Later kwam er nog wel een uur bij en gelukkig bleek het niet te lang duren.

Ik vond het een fijne reis, waar we veel gezien hebben. Voor mij waren de dagen dat we bij de Roma’s waren de mooiste. Dat je in de huizen van de mensen mocht komen om daar met de mensen te bidden en hen te bemoedigen. Naar verschillende scholen gaan vond ik ook leuk. Zo mooi om te zien hoe de kinderen genoten zeker van de ballonnen die ze kapot mochten trappen. En dat de meeste kinderen drop echt niet lekker vinden.

Ik heb gezien de liefde van de mensen waar we mee opgetrokken hebben. Deze mensen lieten mij zien hoe liefdevol Jezus naar mensen kijkt. En dat we samen met Jezus deze liefde mogen uitdelen aan de mensen om ons heen hoe verschillend we ook denken en zijn. De veelkleurigheid van God is zo groot. En de meeste van die is de Liefde 1 Kor. 13

Het was een gezegende reis. Ina

2 Reacties

 1. Hero de Jong {PdH}

  vraagje : hebben jullie nog verhalen gehoord, van vluchtelingen, die *anders* waren, dan welk hier de media ons voorschotelen …???

  Antwoord
 2. Martha Mesland

  Dit is een heel mooie samenvatting van jullie missionaire reis.
  Jullie hebben diverse mensen ontmoet in allerlei kringen.
  De liefde van God gaat over alle grenzen heen en uiteindelijk naar de Vrede.

  Martha
  .

  Gods werk gaat, waar hij wil gaan.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *