+31(0)35 533 88 75 info.nl@awmcharis.com

180 graden omgedraaid

Ons is gevraagd om een stukje te schrijven over de impact van Charis Bible College op onze levens, en dat doen we graag omdat het voor ons een eer is om de grote dingen die God voor ons heeft gedaan, te vertellen. Hij heeft onze levens compleet veranderd, 180⁰ omgedraaid. Wij beiden, mijn man en ik, zijn niet meer dezelfde personen als toen we startten met de bijbelschool.

We zijn God zó dankbaar dat Hij ons geleid heeft om deze school te doen! Deze school, met een diversiteit aan leraren die, met zoveel passie voor God, dát wat Hij hen heeft gegeven aan openbaringkennis, openlijk met ons deelden.

Je kunt je misschien afvragen waarom je een Bijbelschool zou volgen …. ? Er staat immers in de Bijbel dat de Heilige Geest je alles zal leren! En, inderdaad Hij is een geweldig leraar! Maar God heeft ook bepaalde principes in werking gesteld waar Hij doorheen werkt. Hij houdt zoveel van ons dat Hij ervoor heeft gekozen om ons te gebruiken om een impact te hebben op de wereld. Het zegent Hem als Hij ziet dat Zijn kinderen groeien in éénheid, en elkaar zegenen met de openbaringskennis van God. Hij wil dat Zijn kinderen elkaar toerusten, zodat zij, – naar het beeld van Christus – klaar worden gemaakt voor het werk in Zijn dienst, zoals zo geweldig naar voren komt in Efeziers 4:11-13

En Hij is het die apostelen heeft aangesteld, en profeten, evangelieverkondigers, herders en leraren, om de heiligen toe te rusten voor het werk in zijn dienst. Zo wordt het lichaam van Christus opgebouwd, totdat wij allen samen door ons geloof en door onze kennis van de Zoon van God een eenheid vormen …

En dit is precies wat wij hebben ervaren op Charis Bible College. Door het volgen van Charis hebben we een veel beter begrip gekregen van wat Jezus voor ons deed aan het kruis, en waarin Hij heeft voorzien door Zijn geweldige offer! We zijn eindelijk gaan inzien wie we werkelijk zijn in Christus en bovenal (!), we hebben waarlijk God beter en beter leren kennen.
We zijn veranderd van ‘slachtoffer’ naar ‘overwinnaars’, van ‘wanorde’ naar ‘boodschappers’, van ‘broze vaten’ naar ‘sterke krachtige strijders voor Gods Koninkrijk’.

We zijn absoluut veranderd in wie we ‘in de kern’ zijn. En we willen Charis danken omdat zij deel waren aan het tot stand brengen van die verandering; we zijn hen zo ontzettend dankbaar dat zij de ingrediënten tot die verandering binnen in ons, gefaciliteerd hebben.

Woorden kunnen onze dankbaarheid en waardering niet beschrijven!
‘Thank you, Charis Bible College!’

Blessings,
Mees en Rebeka van de Brug

Mees, een voormalig drugsverslaafde jongeman zonder hoop, is nu een krachtig bedienaar van Gods Woord, vol van hoop en Leven. Op de foto in zijn element in Ethiopië.

Rebeka, een stil meisje die reeds jong haar dromen had opgegeven, is nu meer dan hersteld. Rebeka heeft geleerd God te geloven wat Hij zegt over wie zij is.

Ze leeft niet alleen haar dromen nu, maar moedigt anderen aan om datzelfde te doen. op de foto tijdens een leiderschap conferentie in Ethiopië.

Andrew Wommack Ministries
Charis Bible College

ADRES:
Nikkelstraat 3A
1411 AB Naarden

TELEFOON:
+31(0)35 533 88 75
E-MAIL:
vraag.nl@awmcharis.com

KVK nr. 37137450

Bankgegevens:
GIFTEN
IBAN: NL83RABO0114176485
Bic Nr: RABONL2U
BETALINGEN
IBAN: NL33ABNA0544385306
Bic Nr: ABNANL2A

Neem contact op

15 + 9 =