Hier vindt u gratis te lezen, te luisteren en te bekijken onderwijs van Charis Bible College Colorado en Andrew Wommack vertaald in het Nederlands, zowel lesmateriaal, audio- en/of video- opnamen van gehouden conferenties en in het Nederlands ondertitelde  “Gospel Truth” uitzendingen van Family7.

We zijn bezig om audio-studies van Andrew en andere leraren van CBC te publiceren. Hier vindt u al een paar toespraken van Paul Milligan over 'Het Verbond', gehouden op 8 dec. 2016. Er is Nederlandse vertaling bij. 

Op het Youtube-kanaal van AndrewWommackNL vindt u Nederlands ondertitelde uitzendingen van Gospel Truth, waaronder: God wil dat je gezond bent, en vele andere video's om uw geloof op te bouwen door het Bijbelonderwijs van Andrew.  Geniet ervan en doe er uw voordeel mee!

andrew only

Je kunt nog meer teachings (in het Engels) vinden op de website van Andrew Wommack Ministries.

Luister naar de wekelijkse radio-uitzendingen

Via de website van Family7 kun je kijken naar de ondertitelde TV-uitzendingen van Andrew (dat kan alleen als je er een internet-abonnement op hebt, dat kost € 3,00 per maand), en naar het TV-archief waar bij 'Studies' de uitzendingen van Gospel Truth staan. 

 

Nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Contact

ANikkelstraat 3A
 1411 AB Naarden