Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open lesweek Charis Bible college

augustus 31 @ 18:00 - september 19 @ 17:00

Ben je er klaar voor?

Naar het nieuwe normaal met God

 

Ontdek Charis Bible College nu zelf en kom sfeerproeven tijdens onze open lesweek van 31 aug. t/m 3 sept. 2020 of de hybride dagen op 5 (Hybride voltijd) of 19 september 2020 (Hybride deeltijd)

Je kan proeven aan het onderwijs, ervaren hoe het is om dagelijkse te studeren bij Charis Bible College, je kunt al je vragen stellen.

Verder informeren we je over de wereldwijde bediening van Andrew Wommack Ministries en Charis Bible College.

We zien uit naar je komst! De cappuccino staat voor je klaar!

Registratie voor deze dagdelen of zaterdagen
noodzakelijk i.v.m. Covid_19

Locatie
Charis Bible College
Nikkelstraat 3A
1411AB Naarden

Tijden
Maandag 31 augustus: 18.15 – 22.00 uur
Dinsdag 1 september: 18.15 – 22.00 uur
Woensdag 2 september: 09.00 – 13.00 uur
Donderdag 3 september: 09.00 – 13.00 uur

Zaterdag 5 september: 09.00 – 16.45 uur
Zaterdag 19 september: 09.00 – 16.45 uur

Wat kan ik verwachten?

  • Ontmoet studenten van Charis
  • Volg onderwijs van Andrew Wommack
  • Heerlijke Charis cappuccino

Privacy-verklaring
– We verzamelen cookies uitsluitend voor functionele en analytische doeleinden. Je kunt deze ten alle tijden verwijderen via je browser.
– We vinden het heel belangrijk dat je weet dat we zorgvuldig met je gegevens omgaan en beveiligen deze goed met ons technische ICT team.

De volledige privacy-verklaring kan je hier vinden

Contact
T. 035 533 8875
E. info.nl@awmcharis.com

Laat weten dat je komt!

Vier dagdelen, ma/di avond en wo/do ochtend, kun je geheel vrijblijvend de lessen bijwonen als je geïnteresseerd bent in de voltijd (4 dagdelen p/w) of deeltijd (2 dagdelen p/w) studie. Als je interesse uitgaat naar Hybride Voltijd studie, dan ben je welkom op zaterdag 5 september a.s.; ben je geïnteresseerd in Hybride Deeltijd, dan zien we je graag op zaterdag 19 september a.s.

Charis Bible College

Charis Bible College is een internationale bijbelschool met vestigingen in verschillende landen. Andrew Wommack is grondlegger van de bijbelschool en het onderwijs dat er gegeven wordt.

Een belangrijk thema van het onderwijs is: Ga op weg naar jouw bestemming! Door de Waarheid te zaaien in je hart ga je zien wie je werkelijk bent en welk plan God heeft met jouw leven.

De studies van Charis Bible College, waarin het genade-onderwijs uit het evangelie centraal staat, geven verdieping aan je geloofsleven en geven je kracht om jouw geloof in de praktijk te brengen. Door de Waarheid van het Woord te zaaien in je hart ga je zie wie je werkelijk bent en wat het plan van God voor jouw leven is. Zo kun je op weg gaan naar je bestemming.

Meer informatie vindt je hier.

Je bestemming wacht op je!

God heeft je gemaakt met een bestemming op je leven. Je weet misschien nog niet wat het is, maar Charis Bible College is een geweldige plek om erachter te komen!

Neem bijvoorbeeld het verhaal van Johan en Brenda Toet. Zij richtten na hun afstuderen een eigen stichting op: One in Him foundation, met het doel om christenen toe te rusten en te laten ontdekken wie ze zijn in Christus en welke autoriteit ze hebben ontvangen. Deelnemers gaan mee op missiereis naar Sao Paulo en nemen deel aan projecten in onder andere de Favela’s. Het is hun passie om het Evangelie van de genade en liefde van God, in Christus Jezus, te brengen onder deze bevolkingsgroep van Brazilië. Een land dat wordt geteisterd en,op bepaalde plaatsen, zelfs wordt beheerst door drugkartels.

Dat is een wereld waar Johan en Brenda alles van af weten vanuit hun verleden. Jaren geleden zat dit echtpaar gevangen in de rol van drugshandelaar en prostituee. Zij waren beiden op zoek naar iets wat de leegte van binnen kon vullen. Johan kwam in aanraking met het onderwijs van Andrew Wommack en besloot om te gaan studeren aan Charis Bible College Nederland. Het veranderde zijn leven en de levens van de mensen om hem heen voorgoed! Brenda volgde hem een jaar later in de studie aan Charis.

Na hun studie werden zij medewerkers van Charis Nederland om leiding te geven aan plaatselijke evangelisatie en zendingsreizen waarin zij hun talenten om leiding te geven en te evangeliseren verder ontwikkelden. Na jaren van trouwe dienst werden zij geroepen tot een voltijds bediening en richtten zij de One in Him Foundation op, waardoor zij inmiddels al aan duizenden mensen in heel de wereld het evangelie verkondigd hebben.

God heeft je misschien niet geroepen om naar de Favela’s te gaan, maar Hij heeft wel een roeping die speciaal en uniek voor jou is. Mis niet wat Hij voor jou heeft, kom naar de Charis open dagen en zie je wereld veranderen terwijl je begint te wandelen in de plannen en voorzieningen die God voor je heeft.

Gegevens

Begin:
augustus 31 @ 18:00
Einde:
september 19 @ 17:00
Website:
www.charisbiblecollege.nl

Organisator

Charis Bible College
Telefoon:
+31355338875
E-mail:
info.nl@awmcharis.com
Website:
www.charisbiblecollege.nl

Locatie

Charis Bible College NL
Nikkelstraat 3A
Naarden, Noord-Holland 1411AB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31355338875
Website:
www.charisbiblecollege.nl