Heb jij al een lijstje met goede voornemens voor 2017?

In plaats van zo je best te doen om jezelf ‘opgelegd’ te veranderen, laat het aan het Woord over om je ‘van binnen uit’ te veranderen. Geef het maar toe: de meeste voornemens eindigen toch maar als een droom, die weer eens niet uitgekomen is.

Wat wil jij in 2017 zien gebeuren? Of je nu een richtlijn voor het komende jaar nodig hebt, uit de schuld wilt komen of gemotiveerd wilt raken om weer fit te worden, het Woord heeft ons met alles, wat tot leven en godsvrucht strekt, begiftigd (2 Petrus 1:3). Als je moeite hebt om het Woord te vertrouwen, zie hoe het werkt door het leven van anderen heen, waardoor je eigen geloof opgebouwd wordt.          

Tijdens één van de vele conferenties waar Andrew vorig jaar sprak waren er veel getuigenissen van wat het Woord, dat daar werd gesproken, teweeg bracht. Een man, die cataract had, waardoor het zicht in zijn ogen vertroebeld werd, ontving gebed. Daarna klaarde zijn zicht op en kon hij het licht steeds helderder zien. De volgende avond kwam hij terug naar degene die voor hem gebeden had en vertelde dat hij sindsdien geen bril meer droeg, omdat hij alles duidelijk kon zien. Nog een genezing gebeurde bij een vrouw die een cyste in haar sinussen had, dat ervoor zorgde dat haar sinussen geblokkeerd werden en haar oog scheef trok. Na gebed werden haar sinussen meteen geopend en trok haar oog direct recht! Een andere vrouw, die moeite met slapen had, kwam voor gebed. De volgende dag kwam ze terug en vertelde dat ze de hele nacht doorgeslapen had.

En de genezingen bleven maar doorgaan! Nog een gast van het evenement ontving gebed voor zijn slechte gehoor – volledig gehoor kwam terug in zijn beide oren. Weer een andere bezoeker, die na een beroerte gebreken in verschillende funkties had, was volledig genezen na gebed van het gebedsteam. Deze persoon kon nu weer marcheren, zijn benen optrekken en zelfs weer gewoon wandelen! Eén gebedsdienaar vertelde over 8 verschillende mensen met rugklachten, die stuk voor stuk na gebed wegwandelden zonder pijn of ongemak.

Jezus vergeleek het Woord met een zaad (Marcus 4:14). Als het Woord van God in het hart van de mens wordt geplant, zal het zaad tot wasdom komen en vruchten produceren. Fysieke genezing is maar één manier dat de vrucht zich laat zien in het leven van een mens. Maar de meest krachtige vruchten zijn de bekeringen en de doop met de Heilige Geest. Het gebedsteam vertelde dat dat heel veel gebeurd was. Voor anderen bracht het Woord een doorbraak in hun financiële situatie, herstel in relaties en wijsheid voor de toekomst. Dit zaad zal nooit vergaan (1 Petrus 1:23).     

Je leven zal getransformeerd worden, terwijl je hart het Woord grijpt. Het is veel meer dan maar een droom.

Neem het voornemen om in 2017 het Woord tot je te nemen. Het nét nieuw uitgebrachte dagboek van Andrew Wommack ‘Elke dag met Jezus’ zal je daarbij helpen.

Een goed voornemen:

bijbels dagboek andrew wommack

ISBN 978-1-910984-45-1

368 pagina’s

Verkoopprijs €14,95

KLIK HIER DOOR om enkele pagina's in te kijken.

Wil je dit boek gratis ontvangen? Word dan nu partner voor minimaal €15 per maand. Klik hier om je aan te melden als partner.

NaarWebshop

 

Nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Contact

ANikkelstraat 3A
 1411 AB Naarden