Onze mensen van de telefoondienst zijn toegerust om je te helpen en voor je te bidden, gebaseerd op waar Andrew over heeft gesproken.

Eén van de doelen van de Hulplijn is mensen in aanraking te brengen met het onderwijs van Andrew, nadat ze hem op de t.v. gezien hebben, zodat ze verder kunnen groeien. 

Of degenen die de telefoon beantwoorden nu een bestelling opnemen of met je bidden, zij zitten in de frontlinie. Daarom is het belangrijk dat zij getraind zijn in de visie en openbaring die Andrew ontving van God…. waardoor duizenden mensen over de hele wereld veranderden. Als je ons belt, kun je er zeker van zijn, dat we de best mogelijke zorg zullen geven.  Waar je ook gebed voor nodig hebt, onze mensen staan naast je.

Alhoewel bestellingen ook telefonisch worden aangenomen en informatie wordt verstrekt, verwijzen onze mensen ook door naar de website van AWM-NL (andrewwommack.nl), waar bestellingen in onze webshop kunnen worden geplaatst.  (035 533 8875 ma. tot do. 9 – 14:00 uur)

Waarom doen we dit alles? Voor de vruchten. Jezus zei het ’t beste:

Hierin is Mijn Vader verheerlijkt, dat gij veel vrucht draagt. (Joh.15:8a)

Al deze dingen zouden niets voorstellen, als er geen vrucht uit voortkwam. Wij krijgen veel getuigenissen, één daarvan leest u hier.

Nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Contact

ANikkelstraat 3A
 1411 AB Naarden