Veel mensen lezen de boeken van Andrew Wommack en merken dat hun leven hierdoor verandert. Arie Vroedsteijn uit Zwolle las het boek Moeiteloos veranderen en beschrijft wat dit boek voor hem betekent.

"Ik heb 'Moeiteloos veranderen' door Gods leiding in handen gekregen en ben het gaan lezen, zoals zoveel boeken. Maar dit boek was anders. Het verhaal van Andrew raakte mij op een zo bijzondere manier. Ik had nog nooit iemand met zo een overtuiging gehoord (of gelezen) die door het lezen en vooral geloven van Gods Woord 'zichzelf' aan een goede gezondheid had geholpen.

Niet alleen gezondheid, heel Gods Woord is heilzaam voor mijn leven geworden.

Het heeft mij er toe aangezet om regelmatig 's nachts stille tijd te houden en dan vooral vurig te bidden en Gods Woord te proclameren. Als ik nu tijd besteed om Gods woord te onderzoeken of te bidden gebeurt het regelmatig dat op de een of andere manier God  voelbaar aanwezig is in de ruimte waar ik ben en dat er in mijn geest 'iets' gebeurt waardoor ik rust krijg en een enorm vertrouwen in Gods aanwezigheid in mijn leven.

Arie VroedsteijnIk durf nu tegen iedereen die het wil horen te zeggen: Jezus is Gods Zoon en Hij heeft de regie over mijn leven. HIJ IS LIEFDE"

Arie Vroedsteijn

 

PijlAWMHeb jij ook een boek van Andrew Wommack gelezen waarover je wilt vertellen?
Stuur ons dan jouw verslag. KLIK HIER.

Cover Moeiteloos Veranderen NL voorzijde1 0 0

Auteur: Andrew Wommack
ISBN 978-1-908529-12-1

Verkoopprijs €11,95

NaarWebshop

Nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Contact

ANikkelstraat 3A
 1411 AB Naarden